BakxFixit helpt u bij al uw computer reparaties en problemen.

Met ruim 25 jaar ervaring als professional in de computerbranche lossen wij uw computerproblemen snel en vakkundig op. Ons bedrijf is gevestigd in de nabije omgeving van 's-Hertogenbosch.

Neemt u vrijblijvend contact op voor een snelle en vakkundige oplossing zodat u weer plezier heeft van uw computer.

BakxFixit biedt u de volgende diensten aan:

Wij hanteren de volgende tarieven voor alle diensten en computer reparaties voor particulieren:

  • 1ste uur 55,00 Euro * ('s-Hertogenbosch)
  • Elk volgend kwartier 13,75 Euro
  • (her) installatie Windows inclusief software en drivers 80,00 Euro

*) Voorrijkosten buiten 's-Hertogenbosch  0,45 Euro per KM


Reparatie computer of PC

Ondanks dat er kwalitatief geen slechte computers meer gemaakt worden kan het voorkomen dat onderdelen in uw computer defect gaan. Door ruim 25 jaar ervaring in het opsporen en repareren van computers weten wij uw computer problemen snel en vakkundig te vinden en te repareren. Op deze manier kun u weer snel en met plezier gebruik maken van uw computer.

BakxFixit zorgt professioneel en servicegericht voor reparatie van uw computer of PC.Installeren ADSL, (kabel)internet of draadloos netwerk

Bijna elk huishouden in Nederland heeft een (kabel)internet of ADSL verbinding. Voor het flexibel gebruik maken van uw verbinding kunt u er voor kiezen deze verbinding draadloos te maken. Door uw internetverbinding draadloos te maken kunt u hiervan gebruikmaken in - en om het huis. Geen last meer van draden door de woonkamer.
Wilt u onbeperkt gebruik maken van het internet in - en om uw huis? Problemen met het installeren van uw ADSL- of internetverbinding? Draadloos internetverbinding installeren?

Bakxfixit.nl kan voor u de volledige installatie en configuratie van uw internetverbinding verzorgen.Uitbreiden geheugen, hardware, etc.

Doordat u zwaardere software gaat gebruiken kan het voorkomen dat uw computer capaciteit te kort komen. Meestal is door een simpele ingreep zoals het plaatsen van meer geheugen of een snellere SSD schijf het probleem eenvoudig opgelost.
Ook door de ontwikkeling van zware grafische applicaties zoals games is een eenvoudige videokaart vaak niet meer voldoende om een correcte weergave te krijgen. Door een upgrade van de videokaart is het vaak weer mogelijk om met veel plezier weer gebruik te maken van uw computer.Verwijderen van Virussen of Spyware

Een computervirus is een vorm van schadelijke software (malware). Het is een computerprogramma dat zich in een bestand kan nestelen (bijvoorbeeld in bestanden van uw besturingssysteem). Computervirussen zijn schadelijk voor uw computer want ze nemen schijfruimte en computertijd in beslag. Uw computer wordt traag en in ernstige gevallen kan een virus meer schade aan uw computer aanrichten door het beheer over te nemen (hacken). Hierdoor kunnen voor u belangrijke bestanden worden gewist en (voor u) gevoelige gegevens worden verspreid.
Spyware is de naam voor computerprogramma's (of delen daarvan) die informatie vergaren over een computergebruiker en deze doorsturen naar een externe partij. Het doel van spyware is meestal om geld te verdienen. De term komt van het Engelse woord spy, dat spion betekent, en het achtervoegsel ware, dat aangeeft dat het om software gaat.

Bakxfixit.nl kan u helpen om uw computer virus en Spyware vrij te maken.
Ook kunnen wij u advies geven over het voorkomen dat uw PC opnieuw besmet raakt met dit soort software.Opschonen computer of PC

Heeft u een trage PC? Ruimtegebrek op de harddisk? Veel mensen houden geen rekening met het regelmatig opschonen van de computer. Windows heeft de eigenschap veel van de handelingen die uitgevoerd worden op te slaan op de harddisk en in het register van uw computer. Alles wat u zoekt op internet (alle bezochte pagina's) en elk detail dat u op uw computer bewaard, opslaat en installeert wordt ergens op uw computer bewaard. Vaak zorgt een trage computer voor veel frustratie.

Bakxfixit.nl zorgt ervoor dat u weer geruime tijd zorgeloos kunt werken op uw computer.
BackUp kostbare data zoals foto's en documenten

Hoe vaak hoort u niet van vrienden en kennissen dat ze kostbare digitale foto's en documenten zijn kwijtgeraakt doordat de PC is gecrashed. Tegenwoordig zijn er simpele en goedkope oplossingen waarmee u zelf op een eenvoudige manier uw kostbare data veilig kunt stellen.

Bakxfixit installeert uw programma's en legt op een begrijpbare manier uit hoe u zelf uw belangrijke data kunt veiligstellen.Advies bij aanschaf hardware of software

Wekelijks krijgt u folders in de brievenbus met prachtige aanbiedingen. 64 Bit,I5, I7, Serial ATA, Windows 10 Home, 24 inch HD, SSD etc.
Als consument is het bijna onmogelijk om een keuze te maken die bij u past. De belangrijkste vraag is dan ook: Waar gaat u uw computer voor gebruiken?

Bakxfixit.nl kan u adviseren waar u op moet letten en wat de verschillende technieken betekenen.
reparatie PC

© Bakxfixit.nl | Tel:06-30191608 | KVK:17229422 | Engelen
Algemene voorwaarden